Venecia Palace zaprasza na bal sylwestrowy w Warszawie wszystkich miłośników dobrej zabawy. Zapewniamy muzykę oraz wiele dodatkowych atrakcji, które przypadną do gustu najbardziej wymagającym uczestnikom.
Dbamy o odpowiednią atmosferę przyjęcia oraz wykwintne menu, które zadowoli wszystkich gości. Gwarantujemy idealne warunki do swobodnej zabawy. Do dyspozycji uczestników oddajemy przestronne parkiety taneczne. Symbolicznym zwieńczeniem imprezy jest fenomenalny pokaz fajerwerków w ogrodzie pałacowym, który podbije serca miłośników kolorowych iluminacji. Organizowane przez nas gale sylwestrowe kończą się elegancką imprezą noworoczną.
W tym roku proponujemy Państwu fenomenalne pokazy Samby połączone z niespodziankami dla gości.
Do wyboru:
- parter z DJ – cena 700 zł/os (nocleg i brunch dodatkowo płatne)
- 1 piętro z Dj cena 600 zł/ osoba (nocleg i brunch dodatkowo płatne)
- Parkiety taneczne można zmieniać wg upodobań
- Oferujemy stoły 10 i 12 osobowe.
Gości usadzamy według grup wiekowych i zainteresowań zawodowych.
REZERWACJA & KONTAKT
tel. 600 279 579 (w godz. 9.00-19.00)
601 82 85 81 (sobota, niedziela i święta w godz.9.00-17.00)
Menu Sylwestorwe
ZUPA
- Zupa krem ze słonecznika bulwiastego z oliwą z wędzonej papryki, chrobotek reniferowy
DANIE GŁÓWNE
- Polędwica wieprzowa z cotolettą z bakłażan, ziemniak truflowy, sos z pieczonej papryki (WŁOCHY)
VEGE
- Cotoletta z bakłażana
BUFET CIEPŁY
- Kurczak tikka masala
- Kurczak w sosie śmietanowo pomidorowym, aromatyczne przyprawy (INDIE)
- Ślimaki po karaibsku
- Ślimaki w sosie pomidorowym z boczkiem (HISZPANIA)
- Skoki królika cacciatore (WŁOCHY)
- Chili con carne (MEKSYK)
- Musaka
- Zapiekanka z bakłażana i mięsa pod beszamelem i serem (GRECJA)
- Barszcz czerwony z pierogami kraszonymi cebulą (POLSKA)
DODATKI
- Patatas bravas, ryż basmati, ryż w winie, ziemniaki opiekane, kluski na parze, batat pieczony, kalmary w cieście, frytki, stynki smażone.
- Kalafior w maśle po katalońsku, brokuł w maśle ziołowo maślanym, kolorowa marchewka w miodzie z chili
- Sałaty z dressingiem z granata i ananasa
PRZYSTAWKI
- Borowiki królewski marynowane z szynką serano i ziołami
- Tortilla ziemniaczana z chorizo
- Deska serów (+wino)
- Hiszpańskie wędliny sezonowane
- Roladki z bakłażana z pastą warzywną
- Ośmiornice marynowane z podsuszanymi pomidorami
- Nóżki w galarecie
- Schab po warszawsku
- Śledzie w oleju
- Okonie smażone marynowane w occie
- Wędliny wędzone
- Wędliny pieczone
SAŁATKI
- Sałatka z pieczonego buraka z serem gorgonzola i orzechami pekan
- Tradycyjna sałatka hiszpańska z pieczonego ziemniaka z majonezem i natką
- Sałatka z pieczonej dyni z brukselką, orzechami pini, pieczonymi winogronami z sosem miodowym
- Sałatka caprese z kolorowymi pomidorami
BUFET DESEROWY
- wybór ciast, owoców, kaw i herbat.
ALKOHOL – bez ograniczeń
- wódka Finlandia
- wino białe i czerwone
- piwo
- można wnieść swój własny ulubiony alkohol
Data:
wtorek, 31.12.2024, 19:00
Wykonawca / Organizator:
Hotel Venecia Palace
Lokalizacja:
Hotel Warszawa Venecia Palace
ul. Kasztanowa 44
05-816 Michałowice-Warszawa
Bilety:
Cena od / os. - 700 PLN