Restauracja Karnodwór zaprasza w swoje progi na ostatnią imprezę 2019 roku. Oprawę muzyczną zapewni Dj Piotr Jasiński.
Menu Sylwestrowe
Przystawka serwowana:
Terrina z sandacza / mus z ryb wędzonych / sos chrzanowy / oliwa szczypiorkowa
Zupa serwowana:
Krem z gruszki i pietruszki / chips z topinamburu / oliwa rzepakowa / rukiew wodna
Dania główne serwowane:
Polędwiczka wieprzowa sos demi glace/ gołąbek z jagnięciną, / puree z dyni
kasza gryczana/ słonecznik / burak /seler / śliwka węgierka
Przystawki w bufecie
Gravlax z łososia marynowany w koniaku z koprem i pieprzem młotkowanym
Krewetki i kalmary marynowane w oliwie z chili na sałatach
Pasztety myśliwskie z dziczyzny z żurawiną
Polędwiczka wieprzowa faszerowana serem pleśniowym i bazylią
Schab i boczek z młodego prosiaka z konfiturą z czerwonej cebuli
Roladki z rostbefu z pomidorem suszonym i sosem jogurtowo miętowym
Tatar z dojrzewającej wołowiny z marynatami
Tatar z pomidora suszonego i awokado
Tortilla z warzywami i sosem meksykańskim
Roladki z cukinii z suszonym pomidorem i rukolą z pesto bazyliowym
Sałata z grillowanym kurczakiem i sosem Cezar
Sałatka z kaszą kuskus, pomidorkami koktajlowymi i zieloną fasolką
Dania główne serwowane w bufecie
Schab z dzika w sosie jałowcowym
Policzki wieprzowe w sosie własnym
Filet z kurczaka w sosie z mango ze szpinakiem i suszonym pomidorem
Dorsz na sosie porowym
Krasnodworskie pierogi ruskie okraszone cebulą
Kopytka, buraczane, warzywa gotowane z masłem klarowanym, ziemniaki zapiekane
Zupa w kociołku
Żurek z białą kiełbasą
Krem z dyni na mleczku kokosowym
Bufet słodki i napoje
Wybór ciast krasnodworskich, mus czekoladowy, panna cotta. krem brulle
Kawa z ekspresu, wybór herbat Sir William’s. woda soki. napoje gazowane
Alkohole – Open Bar
Wino białe i czerwone półwytrawne. Wódka Biały Bocian, Piwo Żywiec/ Heineken
Data:
wtorek, 31.12.2019, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Restauracja Krasnodwór
Lokalizacja:
Restauracja Krasnodwór
ul. Kocjana 70
01-473 Warszawa
Bilety:
Bilety od - 380 PLN
Bilety do - 760 PLN