Będzie można delektować się potrawami i produktami wytwarzanymi tradycyjnymi metodami, podziwiać rękodzieło o nowoczesnej formie.
W strefie wystawców znajdą się rolnicy, rzemieślnicy, wytwórcy i artyści z całej Polski. Dowiecie się, jak uprawiać, piec, przetwarzać, wędzić, warzyć na podstawie dawnych metod. O swoich doświadczeniach opowiedzą też restauratorzy, którzy założyli własne uprawy, by zyskać większy wpływ na to, co ląduje na talerzach w ich restauracjach. Będzie też odrobina mody w klimacie etno, ceramika oraz naturalne kosmetyki.
Jesień to czas obfitości, uwielbiamy to zatrzęsienie pomidorów, dyń, ziemniaków i jabłek. Rolnicy mają swoje dożynki, by cieszyć się zakończeniem prac na polu i bogactwem zbiorów
Naturalne, ziołowe, zdrowe produkty będzie można kupić już w sobotę 19.09 na Mysiej 3 bezpośrednio od ich twórców.
Data:
sobota, 19.09.2020, 11:00
Wykonawca / Organizator:
Magazyn Usta
Lokalizacja:
Mysia 3
ul. Mysia 3
00-496 Warszawa - Śródmieście
Bilety:
Wstęp bezpłatny - 0 PLN