Tym razem na warsztatach poznacie smaki TAJLANDII w wersji wege i vegan!
Kuchnia tajska należy do jednych najbardziej wyrazistych i najsmaczniejszych kuchni Azji. Ogromna ilość intensywnych przypraw, smak świeżych ziół, np. kolendry i tajskiej bazylii, oraz mleka kokosowego i trawy cytrynowej sprawiają, że potrawy przenikają niezwykłymi aromatami.
Wspólnie ze Sneczem wykonamy niezwykle popularne dania kuchni tajski w wersji niezawierającej mięsa i składników odzwierzęcych! Będzie to świetną i lekką alternatywą dla klasycznych dań.
Podczas warsztatów lampka wina, kawa, herbata, woda.
UWAGA: Zastrzegamy sobie prawo do odwołania lub zmiany terminu warsztatów w przypadku nie zgromadzenia wystarczającej liczby uczestników
Data:
wtorek, 15.10.2019, 18:00
Wykonawca / Organizator:
Cook Story
Lokalizacja:
Cook Story
ul. Klimczaka 1 lok 13
02-797 Warszawa
Bilety:
Cena - 259 PLN