Mariott Warszawa zaprasza w niedzielę 9 kwietnia w godzinach 13:00 do 17:00 do Restauracji Floor Floor No2 na najpyszniejszy w mieście Wielkanocny Obiad, podczas którego oferujemy:
Powitalny kieliszek szampana G.H. Mumm Cordon Rouge Brut
Przekąski zimne:
- Jaja w trzech odsłonach
– z rzeżuchą i szpinakiem
– grzybami portobello
– wędzonym łososiem norweskim - Schab po warszawsku faszerowany chrzanem
- Pasztet tradycyjny z boczkiem
- Deska pieczonych mięs i wędlin
- Wędzony łosoś norweski, marynowany w miodzie z odrobiną musztardy i wędzonej papryki
- Deska serów z dodatkiem konfitur i owoców
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Ziemniaczana sałatka z ogórkiem, kiełbasą jałowcową i szalotką
- Buraczana sałatka z rukolą, fetą oraz sosem balsamicznym
- Szpinakowa sałatka z pieczoną kaczką, przepiórczym jajkiem, awokado i sosem malinowym
- Cielęcina w sosie gribiche
Zupy
- Żurek na wędzonce z jajkiem i białą kiełbasą
- Krem z soczewicy z marchwią, jogurtem oraz nutą kuminu
- Rosół
Dania Główne
- Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina
- Pieczona kaczka z majerankiem w sosie żurawinowym
- Okoń morski z sosem szafranowym
- Krokiety faszerowane jajkiem, pieczarkami i pieczoną marchwią
- Pieczone ziemniaki z rozmarynem i czosnkiem
- Opiekane warzywa korzeniowe w miodzie i anyżu
Specjały dla dzieci
- Nuggetsy, frytki, mini pizza, rosół,
Zielony zakątek
- Mieszane chrupiące, świeże sałaty
– nasiona, pestki, suszone owoce orzechy
– pomidory, ogórki kiszone w soku cytrynowym, marynowe warzywa
– grzanki, tarty ser Grana Padano, sosy
Zarezerwuj już teraz wyjątkowy Brunch Wielkanocny
- +48 22 630 5096
- [email protected]
Gotowanie na żywo
- Makarony/ Risotto
z kurczakiem
z krewetkami
z mulami
z warzywami grillowanymi
ze szpinakiem
Antipasti
- Szynka San Daniele
- Pikantne włoskie salami Ventricina
- Włoskie sery
– Grana Padano
– Parmezan
– Gorgonzola
– Provalone
– Ricotta - Warzywa grillowane
- Oliwki, oliwy smakowe
Owoce morza
- Ostrygi
- Krewetki
- Mule
- Kalmary
Na słodko
- Naleśniki / Gofry
- Lody
- Fontanna czekoladowa
- Dodatki
Desery
- Wielkanocna pascha
- Pistacjowy crème brûlée
- Sernik krakowski
- Mazurek orzechowy
- Panna cotta z karmelizowanymi pomarańczami sycylijskimi
- Tradycyjne tiramisu
- Cannoli nadziewane ricottą, obsypane pistacjami
- Pachnący makowiec
Napoje
- Powitalny kieliszek szampana G.H. Mumm Cordon Rouge Brut
- Prosecco
- Piwo
- Wino białe i czerwone
- Napoje bezalkoholowe
- Kawa i herbata
Dzieci w wieku 5 -12 lat 50 % ceny
Dzieci w wieku 0-4 lat gratis
Cena zawiera opiekę animatora dla dzieci oraz kącik zabaw.
Do podanej ceny należy doliczyć 10% opłaty serwisowej.
Obowiązuje 50% przedpłaty przy rezerwacji.
Zarezerwuj już teraz wyjątkowy Brunch Wielkanocny
- +48 22 630 5096
- [email protected]
artykuł promocyjny
Data:
niedziela, 09.04.2023, 13:00
Wykonawca / Organizator:
Warsaw Marriott Hotel / Floor No2
Lokalizacja:
Warsaw Presidential Hotel (dawniej Marriott Warszawa)
Al. Jerozolimskie 65/79
00-697 Warszawa
Bilety:
Cena - 370 PLN