A na niej zaserwuje Wam:
Menu I
- Amuse bouche
- Oyster shoot
Przystawka
- Zupa z raków i homara z grzankami z sosem Rouille
Danie główne
- Łosoś szkocki Label Rouge z maślaną sałatą rzymską, grillowaną dymką i sosem Vierge
Deser
- Gorące ciastko czekoladowe z praliną truskawkową i lodami z białej czekolady
Menu II
- Amuse bouche
- Oyster shoot
Przystawka
- Parfait Foie Gras z brandy, konfiturą z owoców leśnych i brioche
Danie główne
- Pierś kaczki z croquette, musem z zimowych szparagów, ziemniakami Chateaux i sosem truflowym
Deser
- Francuska tarta jabłkowa „Tarte Tatin” z lodami słony karmel i brązowym masłem waniliowym
Rezerwacje i więcej informacji:
Data:
piątek, 14.02.2020, 17:00
Wykonawca / Organizator:
Selavi
Lokalizacja:
Selavi
Plac Małachowskiego 2
Warszawa - Śródmieście 00-066
Bilety:
Cena/ os - 249 PLN