To szansa, by cieszyć się świątecznym czasem bez konieczności wielogodzinnych przygotowań – w otoczeniu elegancji, dobrego jedzenia i radosnej atmosfery.
Wielkanocny brunch odbędzie się w godzinach 13:00–17:00, a specjalna oferta obejmuje również animacje dla dzieci (13:30–16:30) oraz możliwość późnego check-outu dla gości hotelowych. Wszystko po to, by każdy – niezależnie od wieku – mógł cieszyć się wyjątkowymi świętami w atmosferze spokoju i gościnności.
Na przybyłych czeka menu skomponowane przez Szefa Kuchni Mariusza Szymczyka – tradycyjne wielkanocne potrawy w nowoczesnej interpretacji, bogaty wybór przystawek, dań ciepłych, zup i słodkości.
W sekcji gotowania na żywo, kucharze będą przygotowywać potrawy specjalnie na życzenie gości.
W menu sekcji:
- Tradycyjna wędzona szynka w całości – z nogą
- Pieczony rostbef wołowy z sosem pieprzowym
- Dodatki: kremowy chrzan, ćwikła i marynaty
Pełne menu: https://krotki.link/HOgoeB
Volla Bar & Restaurant mieści się w hotelu Leonardo Royal Warsaw na warszawskiej Woli (ul. Grzybowska 45). Na co dzień w jej karcie znaleźć można zarówno dania inspirowane nowoczesną kuchnią lewantyńską, jak i te klasyczne dla kuchni polskiej.
Zarezerwuj już teraz:
e-mail: [email protected]
tel. 22 278 88 88
Data:
niedziela, 20.04.2025 - poniedziałek, 21.04.2025
Godzina 13:00
Wykonawca / Organizator:
Leonardo Royal Warsaw
Lokalizacja:
Leonardo Royal Hotel Warsaw
ul. Grzybowska 45
00-844 Warszawa
Bilety:
Cena - Bufet - 260 PLN
Dzieci w wieku 0-3 lata - bezpłatne (bulet) - 0 PLN
Dzieci w wieku 4-12 lat - 175 PLN